Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fashionable regenkleding

Maart roert zijn staart, april doet wat hij wil en in mei leggen alle vogeltjes een ei… Lente in Nederland… Het kan heel mooi zijn, maar onverwacht en uit het niets kunnen er nog barre, koude en vooral natte dagen tussen zitten. Om je donkere, vormloze regenpak op zulke dagen aan te doen is niet bepaald een pretje. Alternatieven zijn er echter (nog) niet veel. Daarom ontwierp de Deense desiger Emma Jorn een regencollectie die wél fashionable is.

Emma kwam op het idee toen ze in Tokyo was waar ze de Japanners in de regen zag lopen met ontzettend stijvolle regenkleding. Ze merkte op dat Japanners niet toegeven aan de regen, maar de regen juist gebruiken om extra cool voor de dag te komen.

Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zodoende ontwierp Emma een vrouwelijke, hippe en tegelijk sierlijke regenkleding-collectie (genaamd Takaokami) die de Europese, regenachtige steden een wat meer fashionable straatbeeld geven wanneer het op een lentedag weer eens met bakken uit de hemel komt vallen…

Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Fashion

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “Fashionable regenkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *