Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Fashionable regenkleding

Maart roert zijn staart, april doet wat hij wil en in mei leggen alle vogeltjes een ei… Lente in Nederland… Het kan heel mooi zijn, maar onverwacht en uit het niets kunnen er nog barre, koude en vooral natte dagen tussen zitten. Om je donkere, vormloze regenpak op zulke dagen aan te doen is niet bepaald een pretje. Alternatieven zijn er echter (nog) niet veel. Daarom ontwierp de Deense desiger Emma Jorn een regencollectie die wél fashionable is.

Emma kwam op het idee toen ze in Tokyo was waar ze de Japanners in de regen zag lopen met ontzettend stijvolle regenkleding. Ze merkte op dat Japanners niet toegeven aan de regen, maar de regen juist gebruiken om extra cool voor de dag te komen.

Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zodoende ontwierp Emma een vrouwelijke, hippe en tegelijk sierlijke regenkleding-collectie (genaamd Takaokami) die de Europese, regenachtige steden een wat meer fashionable straatbeeld geven wanneer het op een lentedag weer eens met bakken uit de hemel komt vallen…

Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Takaokami - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Fashionable regenkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *