The Bakery Reusel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een kopje koffie met een jeans ‘on the side’

Een kopje koffie met een jeans on the side, alsjeblieft… Niet een alledaagse vraag om in een winkel te vragen. Maar het kan! Sinds kort. En wel in het Brabantse Reusel.

Daar is vorige maand namelijk een volledig nieuwe formule geïntroduceerd onder de naam ‘The Bakery’. Een concept dat zich focust op de echte liefhebbers van denim en een sterk denim-gerelateerd aanbod kent. Maar het bakkerijthema is hier geen bescheiden toevoeging aan de fashion! De nieuwe winkel is namelijk een echte bakkerij en geurt ook heerlijk naar brood en graan. De oven, de werkplaats, de verkoopbalie: alles ademt de pure authenticiteit van vakmanschap, noeste arbeid en mystiek verleden. Niet raar ook want het pand van The Bakery is daadwerkelijk een eeuwenoude bakkerij en ligt ook nog eens aan de Bakkerstraat.

The Bakery Reusel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

In The Bakery worden denim en aanverwante producten verkocht aan echte ‘denim freaks’. Met The Bakery wil het team van de denim/koffiezaak dan ook eerder een exclusieve denim store zijn, dan een zoete inval voor ‘denim freaks’. Een ontmoetingsplaats waar ze ervaringen kunnen uitwisselen, maar ook kunnen genieten van het versgebakken ‘signature bread’ van The Bakery.

Een concept we like! Jammer dat het niet zo 1,2,3 om de hoek ligt. Maar, ben je in de buurt of op doorreis, neem dan even de afslag en bezoek deze zeker even deze bijzondere Brabantse bakkerij….

The Bakery Reusel
Bakkerstraat 60, Reusel
Website: www.thebakerystore.nl

The Bakery Reusel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
The Bakery Reusel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
The Bakery Reusel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Bakery Reusel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Metamorfose tas
Categories Food Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Een kopje koffie met een jeans ‘on the side’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *