Balkon-shop

Woon je in de stad, dan moet je het vaak doen met een balkon. Maar hoe maak je van dat stukje buiten nu ook een fijne plek? De oplossing is daar want op 26 april opent in Amsterdam West De Balkonie haar deuren. De eerste winkel waarin de aankleding van een balkon centraal staat. Van vintage stoelen tot balkonverlichting, van kruidenplanten voor een eigen kruidentuintje tot mooie bloeiende hangplanten in pot… alles kan je er vinden om van je balkon een waar buiten paradijsje te maken.

Volgens Friederike Joppen, eigenaresse van het balkonwinkel-concept hoeft het namelijk zeker niet ingewikkeld te zijn om op je balkon, hoe klein ook, een fijne sfeer te creëren en je eigen unieke plekje te maken. De Balkonie heeft dan ook veel moois om je balkon aan te kleden en gezellig te maken. Je kunt er ideeën opdoen voor je eigen balkon, maar ook voor originele cadeautjes ben je er op het juiste adres.

De Balkonie (vanaf 26 april)
Jan Evertsenstraat 90, Amsterdam
Website: www.debalkonie.nl

De Balkonie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blpg De Balkonie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blpg De Balkonie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blpg De Balkonie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blpg

Lees ook:  Architectje spelen
Categories Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Balkon-shop

  1. Prachtige winkel, wij gaan er morgen onze ‘Balkonton’ installeren: een balkon-moestuin op pootjes met ingebouwd wormencompostvat. Koop je hem op de openingsdag van de Balkonie, dan geven wij de compostwormen erbij kado.

  2. Heel erg leuk al die warme, natuurlijke materialen en tinten voor een tuin of balkon! Bij ons is het balkon een beetje een vergeten kindje, we moeten nog het balkon inrichten zelfs, maar met deze inspiratiebeelden moeten we toch een eind komen. Bedankt!

  3. Ziet er allemaal erg mooi uit! Persoonlijk vind ik de laatste geweldig lekker knus en warm. Doet me denken aan mijn vakantie in Finland. Leuke inspiratie beelden dat ga ik ook zeker doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *