Woodstock Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Woodstock Cycleworks

Je hebt fietsenwinkels en fietsenwinkels… En ben je in Kaapstad, dan is een bezoek aan Woodstock Cycleworks zeker een must op je to do list. De fietscultuur in Kaapstad is namelijk behoorlijk groot; steeds meer mensen zien de fun en voordelen van fietsen in en fietswinkels poppen dan ook behoorlijk uit de grond hier (net als fiets-events zoals de Cape Town Cycle Tour). Maar zoals gezegd; je hebt fietsenwinkels en fietsenwinkels… En Woodstock Cycleworks is niet zomaar een fietswinkel, maar een ware ‘fietshemel’. Zelfs als je niet van fietsen houdt, dan is het een toffe plek om te bezoeken.

Woodstock Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Woodstock Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Woodstock Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Woodstock Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Eigenaar Nils Hansen begon de shop vanuit zijn passie voor het oplappen van oude, versleten fietsen. In de winkel, een voormalig pakhuis waarvan de buitenkant voorzien is van een prachtige muurschildering gemaakt door Freddy Sam, staat of hangt op elke plek waar je kijkt wel een fiets. Maar je kan er naast een fiets kopen, je fiets laten repareren ook arty fiets shirts kopen en mooie fiets-prints voor aan de muur. Daarnaast kan je in het inpandige Le Jeune Cafe (vernoemd naar een Frans fietsmerk) een goede kop cappuccino drinken en heerlijk rustig rondkijken en je vergapen aan al het fiets-moois…

Woodstock Cycleworks
14 Searle Str. Cape Town
Website: www.woodstockcycleworks.com

Woodstock Cycleworks “Just 60 Seconds” from Narrative Truth on Vimeo.

Lees ook:  Hoe style je de binnenkant van je auto?
Categories Travel Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Woodstock Cycleworks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *