New Balance 010

42,195 kilometer… Je moet er maar zin in hebben om die afstand rennend af te leggen. Als je besloten hebt die uitdaging aan te gaan, is in Nederland de marathon van Rotterdam een hele mooie. De start op de Coolsingel is alleen al uniek omdat Lee Towers je moed inzingt met een toepasselijk ‘You’ll never walk alone’. Na het startschot zal je het echter zelf moeten doen…

IMG_3112

Dan is het fijn dat je over je uitrusting geen zorgen hoeft te maken. Dat begint natuurlijk bij de basis: de schoenen. New Balance komt lopers daarin 100% tegemoet. En niet zomaar. Het sportmerk ontwikkelde een speciale Rotterdam Marathon editie van hun Fresh Foam Zante lijn. Een schoen die inmiddels al uitgeroepen is tot hardloopschoen van 2015. En terecht. Het unieke ontwerp combineert de Fresh Foam dempingstechnologie met een zeer comfortabel bovenwerk. Het resultaat is een vederlichte  schoen die aanvoelt als een sok, maar tegelijkertijd wel de broodnodig stabiliteit en demping biedt. Zo maak je comfortabele trainingskilometers.

NB_FFZ_MR_01IMG_3120

En dan de looks: die mogen er zeker zijn. De opvallende kleurstelling zorgt dat je hoe dan ook gezien wordt tijdens je trainingsrondjes. Geen overbodige luxe in de afgelopen maanden, waarin de schemering vroeg viel. Verder onderstrepen diverse details dat de special edition echt aan Rotterdam is opgedragen; in woord en beeld. Je vindt ‘Rotterdam’ op verschillende plaatsen, zelfs in het New Balance logo. En als je ze aantrekt, zet je je voet letterlijk op de schitterende skyline van de Maasstad. Eenmaal op gang ben je met deze 010 schoenen niet meer te stoppen en laat je achterliggers met je zool duidelijk zien waar je mee bezig bent: de Rotterdam Marathon. Bring it on!

Lees ook:  The White Briefs

Naamloos

2 comments on “New Balance 010

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *