Limonade on the go

In de Verenigde Staten en Groot Britannïe noemen ze het ‘liquid water enhancers’: super geconcentreerde siropen in meeneemverpakking. Want water drinken, dat mag soms wat spannender! Karvan Cévitam is deze maand met nieuwe siropen op de markt gekomen die je heel makkelijk in je tas stopt en overal mee naartoe kan nemen. Maar waarom eigenlijk?

In deze tijd zijn we vaak ‘on the go’. We reizen heel wat af naar ons werk of naar een afspraak en we nemen daarvoor onder andere de trein, de auto of de fiets. En vaak kiezen we voor een flesje water wat ons  goed gehydrateerd houdt wanneer we niet thuis zijn. Wanneer je eens zin hebt in een smaakje, dan kan dat binnenkort met de mini busjes van Karvan Cévitam GO. Deze ogen klein, maar en klein flesje is goed voor 6 liter limonade, wat gelijk staat aan 30 volle glazen en tien tot vijftien flesjes water (!). De flesjes komen in vijf smaken; Strawberry, Ice Tea Lemon, Cactus Lime, Red Fruit en Lemon.

Lekker én handig dus. En ook altijd nice to know: een glas Karvan Cévitam GO bevat niet meer dan vijf calorieën. De bedoeling is dat je jouw flesje water ten alle tijden en waar je ook bent, kunt omtoveren in een lekkere limonade. Heel simpel met één squeeze!

KChand

Karvan Cévitam GO is vanaf april verkrijgbaar in verschillende supermarkten en zal ongeveer
€ 2,99 gaan kosten. Neem jij ze mee in je tas?

Lees ook:  Watercocktails

0 comments on “Limonade on the go

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *