Superstars Supercolor 50 kleuren

Konden Superstars nog cooler? Check de 50 kleuren van Pharrell

Heb je last van keuzestress? Lees dan vooral niet verder. Want de Supercolor Superstar collectie die Adidas lanceert in samenwerking met Pharrell Williams, haalt echt het slechtste in je boven.

50 kleuren Superstars

Lichtblauw. Of toch donkerblauw. Nu weet ik het zeker: bordeauxrood. Of toch… Maar liefst 50 kleuren worden er gelanceerd van de Superstars van Adidas x Pharrell Williams.

Al eerder wertke Adidas samen met Pharrell Williams, en nu is daar de Supercolor Superstars collectie. Het muziekgenie wil met de Supercolor collectie laten zien dat iedereen hetzelfde, maar toch anders is. Of, om zijn eigen woorden te gebruiken: “Supercolor is a celebration of equality through diversity.” Mooi!

50 kleuren Superstars

Iconische schoen

De Superstar sneaker, je kent hem wel van de Run DMC videoclips. Uitgevoerd in wit, met zwart strepen en de harde toe-cap, is de sneaker een icoon geworden. Momenteel zijn Superstars weer een regelrechte hit – mocht je ze nog ergens hebben liggen, stof ze dan af en draag ze met trots.

Zonder de strepen en uitgevoerd in een effen kleur, krijgen de schoenen ineens een heel andere look. Minder sportief, maar des te cooler. De Adidas x Pharrell Williams Superstars zijn vanaf 27 maart a.s. te koop. Je hebt dus nog een dag of 10 om je keuze te maken…

Alle 50 kleuren Superstars zijn verkrijgbaar via de site van Adidas. Of breng een bezoekje aan de Adidas Store in Amsterdam: de enige plek in de hele Benelux waar alle 50 kleuren te bewonderen zijn.

2015_adidas Originals_SS15_Supercolor_Productbeeld_03 2015_adidas Originals_SS15_Supercolor_Detail_01

2015_adidas Originals_SS15_Supercolor_Productbeeld_02

Lees ook:  Getest: 3 x natuurlijke deodoranten

1 comment on “Konden Superstars nog cooler? Check de 50 kleuren van Pharrell

  1. Via waar kan ik ze bestellen of kopen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *