Deus Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Deus Cycleworks

Deus Ex Machina (‘god uit de machine’) werd in 2006 door Dare Jennings en Carby Tuckwell opgericht in Australië. In eerste instantie om op maat gemaakte motoren en motoronderdelen te verkopen, maar al snel werd ook de surfcultuur en kunstwereld omarmt. Kleding volgde en nu ook fietsen onder de noemer Deus Cycleworks… en dat maakt ons, op de redactie van Daily Cappuccino, deze maandagochtend erg blij!

Twee wielen, geen motor maar aangedreven door het lichaam, dat is Deus Cycleworks, de vrije geest in de wereld van Deus. Ontstaan uit de behoefte alle culturele en creatieve aspecten die je in een fiets kan stoppen, te vieren. Of je nu een stads- of een racefiets zoekt, gewoon eentje omdat je het nodig hebt, een fixie of een mountainbike van aluminium of staal, bij Deus Cycleworks worden ze op maat gemaakt precies zoals jij het wilt.

Wij worden bijzonder blij bij het zien van de Fat Tyre Bicycle en de blauwe Cinnelli Track Bicycle (wat een race-beauty!). Hebben we lekker weten te maken? Neem dan vooral ook nog een kijkje op de website, om nog meer fiets-moois te bekijken (en wellicht te bestellen…).

Deus Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Deus Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Deus Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Deus Cycleworks - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

LF_Fw13_pr-34746-GRADIENT LF_Fw13_pr-34753-copy

Lees ook:  Tesla Tripping
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “Deus Cycleworks

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *