Juwelen van Zuid-Afrika - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De verborgen juweeltjes van Zuid-Afrika

Zoals jullie misschien weten verblijf ik alweer een tijdje in Kaapstad. Helaas zit mijn tijd er hier echter alweer bijna op; nog maar een dikke week en ik vertrek weer richting Nederland. Er zijn ontelbare highlights te noemen die ik hier heb gezien, beleefd en ontdekt. Zuid-Afrika is dan ook een prachtig, divers land… een land waar je echt verliefd op kan worden.

Vanzelfsprekend zijn er de vele bekende highlights, zoals Kaap de Goede Hoop en Muizenberg, maar Zuid-Afrika zit vol met verborgen juweeltjes. Zo ben ik op horseback safari gegaan in Plettenberg. Een onvergetelijke ervaring en nog betaalbaar ook. Maar ook de mountainbike trail op wine estate Boschendal was meer dan bijzonder, net als de heerlijke lunch die ik nuttigde op het schitterende Kalmoesfontein. En, niet te vergeten, het lieflijke, gezellige restaurant Maria’s gelegen op een romantisch binnenplaatsje net uit de drukte van het centrum van Kaapstad…

Ik was dan ook meer dan verheugd te horen dat South African Tourism deze week een nieuwe campagne is gestart: De verborgen juweeltjes van Zuid-Afrika. Voor deze campagne roept South African Tourism reizigers die al eens in Zuid-Afrika zijn geweest op om zijn of haar verborgen juweeltje in te sturen op www.mijnzuidafrika.nl/juweeltjes

Juwelen van Zuid-Afrika - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Juwelen van Zuid-Afrika - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Met die verborgen juweeltjes worden dus de onontdekte plekjes die Zuid-Afrika nog rijk is bedoelt. Denk daarbij aan de mooie kleine dorpjes, de prachtige uitzichten of die route die nog onbegaan is. Al deze juweeltjes krijgen een plaats in de Tripplanner op MijnZuidAfrika.nl, waar reizigers die Zuid-Afrika nog gaan bezoeken inspiratie kunnen opdoen. Maar als je nog niet in Zuid-Afrika bent geweest kan je ook deelnemen, je kunt dan aangeven waar je zelf graag nog heen zou willen in Zuid-Afrika. Alle deelnemers maken kans op een reis naar Zuid-Afrika en 3 overnachtingen in een luxe lodge!

Lees ook:  10 meest Instagram-mable plekjes van Nederland

Ga dus naar www.mijnzuidafrika.nl/juweeltjes en deel jouw verborgen juweeltje!

 

 

Categories Gadgets Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “De verborgen juweeltjes van Zuid-Afrika

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *