Coffee to go

Een goeie kop koffie is niet overal voor handen. Dat was in ieder geval zo tot we de Coffeebrewer van Grower’s Cup ontdekten. Deze koffieleverancier bedacht de ideale oplossing. De CoffeeBrewer levert een totaalpakket om overal waar je warm water hebt, een lekker bakkie te zetten. De koffie en het filter zijn slim verwerkt in een papieren zak die je gemakkelijk meeneemt. Coffee to go was nog nooit zo eenvoudig (video). Je opent het pakket, giet er kokend water op, klikt de zak dicht om de koffie goed te laten trekken en voila het zwarte goud is klaar voor consumptie.

2CUP_transparent_1_1 2

Grower’s Cup is  niet de eerste de beste koffieboer. Ze betrekken hun koffie van de beste plantages uit bekende koffielanden zoals Ethiopië, Kenia en Colombia. Hierdoor is de koffie in de CoffieeBrewer ook van topkwaliteit. Je koffie voor onderweg is beschikbaar in negen verschillende smaken. Als je alleen fairtrade koffie drinkt, zit je ook gebeiteld. Dus waar je ook bent: je hoeft nooit meer genoegen te nemen met slap slootwater.

2CUP_4BOX_Display_FTO

Lees ook:  Koffiewerkspots: Eindhoven

5 comments on “Coffee to go

  1. Wat een leuke tip, ik was hier niet mee bekend! Even een vraagje, blijft de koffie wat langer warm?

  2. Petrick de Koning

    Hi Karin,
    We schatten in dat de koffie wel goed warm blijft in de zak omdat deze afgesloten is. Als je het zeker wilt weten, adviseren we je contact op te nemen met de producent.

  3. Voor vragen mag je ons altijd bellen of mailen , wij zijn de distributeur voor NL en België .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *