Beautygloss-founder kleedt Opel ADAM ROCKS

Na ‘stijlmeester’ Bastiaan van Schaik, presentatrice Saar Koningsberger en ModeMusthaves-eigenaar Elise van Wonderen heeft nu ook Beautygloss-founder Mascha Feoktistova haar favoriete ADAM-variant samengesteld, inclusief een bijpassende kledingset.

Mascha koos voor een ADAM ROCKS in de kleur Purple Fiction met een bijpassende ‘Pink & Purple’ outfit: “Opel laat met ADAM ROCKS zien dat autorijden ook fashionable kan. Hij is tot in het oneindige te personaliseren, tot en met bijpassende wielclips aan toe. Ik ben er weg van”, aldus de beautyblogger.

Interieur copy

Dit stadsautootjes van Opel kun je online aanschaffen op ModeMustHaves.com, voor als je proefritjes en onderhandelen overrated vindt. Het private leasetarief van deze ADAM (beauty)Rocks is 319 euro per maand. Sinds eind november verschenen ook de diverse ADAM-varianten online, nu dus aangevuld met de favoriete uitvoering van Mascha Feoktistova.

Lees hier onze rij-impressies met de Opel ADAM, Opel ADAM Glam  en Opel ADAM Rocks.

Lees ook:  Rijtest Opel Mokka X

0 comments on “Beautygloss-founder kleedt Opel ADAM ROCKS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *