5 x pizza hotspots - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5 x pizza hotspots

We all love pizza, don’t we? Of het nu een klassieker is zoals de Margharita of Napoletana, een vorstelijk belegde of een calzone… Een pizza is altijd lekker. Mits de bodem heerlijk dun en krokant is en de ingrediënten vers! Een pizza hoeft dan ook zeker geen fastfood te zijn, dat blijkt wel uit de vele hippe pizza spots die er momenteel zijn. Wij selecteerden daarom onze 5 favoriete, hip & happening, pizza hotspots:

1) De Pizzabakkers
De pizza’s hier worden gebakken in Italiaanse houtovens, oftewel; gegarandeerd een krokante, dunne pizzabodem. En leuk, ze hebben elke maand een andere pizza van de maand én kids krijgen een bolletje pizzadeeg om mee te kleien.

Locatie: 4 x in Amsterdam, 1 x in Haarlem, 1 x in Nijmegen
Website: http://www.depizzabakkers.nl

5 x pizza hotspots - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Deegrollers Amsterdam
Hippe spot in Amsterdam West waar je naast goed gelukte pizza’s ook antipasti, pasta’s en Italiaanse salades kan eten.

Locatie: Jan Pieter Heijestraat 110, Amsterdam
Website: https://www.facebook.com/pages/Deegrollers/

5 x pizza hotspots - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Pink Flamingo Pizza
In de vorig jaar geopende Foodhallen zit deze hotspot. Het concept van Pink Flamingo komt oorspronkelijk uit Parijs en nu dus overgewaaid naar Nederland. De namen van de pizza’s zorgen voor een extra glimlach als je hier gaat eten (wat dacht je van de Gandhi, Obama of Dante?).

Locatie: Foodhallen, Bellamyplein 51, Amsterdam
Website: http://www.pinkflamingopizza.com

5 x pizza hotspots - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Restaurant Oost, Pizza, Pasta
In dit karakteristieke hoekpand met grote ramen met ook nog een ruim terras worden traditioneel belegde pizza’s geserveerd naar Romaans recept. Mamma mia!

Locatie: Andreas Bonnstraat 44-46, Amsterdam
Website: http://www.oostpizzapasta.nl

5 x pizza hotspots - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) La Perla
Authentieker kan je je pizza haast niet krijgen! Niet de meest goedkope aanrader en het kan er ontzettend druk zijn, maar lekker zijn de pizza’s zeker. En nice to know: bij La Perla werken ze uitsluitend met ingrediënten die ze wekelijks uit Italië importeren.

Lees ook:  Cocktails op een stokje

Locatie: Tweede Tuindwarsstraat 14 & 53, Amsterdam
Website: http://pizzaperla.nl

5 x pizza hotspots - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “5 x pizza hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *