Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4 Must Follow Instagram Accounts

Met meer dan 300 miljoen maandelijks actieve gebruikers, is Instagram nogal ‘huge’ te noemen. Er zijn dan ook duizenden crea instagram-accounts die tof zijn om te volgen (zoals het welbekende instagram-account I Have This Thing With Floors, waar we laatst nog over schreven). Maar door de vele bomen kan je het bos haast vaak niet meer zien… Daarom tip ik een aantal van mijn favo must-follow-Instagram accounts:

@blueeyedbiblio 
Voor alle boekwormen onder ons; een instagram-account waarop prachtige foto’s te zien zijn van de vele boeken die account-owner Emily heeft gekocht en gelezen. En leuk, ze geeft ook aanbevelingen aan haar meer dan 38 duizend volger.

Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

@hotdudesreading 
Dit Instagram-account plaatst stiekem gemaakte foto’s van random (maar altijd goodlooking) lezende mannen in de trein in New York. Het leeswerk moet wel echt gedrukt zijn, want electric devices zijn ‘verboden’ op het account.

Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

@menandcoffee & @womenandcoffee
Een must follow zonder koffie kan natuurlijk niet. Daarom maar liefst twee… Maar wel allebei met dezelfde, eenvoudige, insteek: mannen en vrouwen die stylish of grappig poseren met een kop koffie. Gewoon lekker wegkijken dus op deze accounts. Altijd fijn om tussen je drukke bezigheden door te doen.

Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Must follow Instagram accounts - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

0 comments on “4 Must Follow Instagram Accounts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *