Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Smoothie Company

Sinds afgelopen zomer is de Smoothie Company neergestreken in Utrecht. Hartje centrum. Zo’n ‘smoothie to go’ is fijn tijdens een dagje shoppen of als je de stad doorkruist, onderweg van A naar B. Daily Cappuccino maakte afgelopen week kennis met de Smoothie Company en was blij verrast door de pure smaak.

IMG_5630

De Smoothie Company heeft een breed assortiment aan (green) smoothies en (green) juices, waaraan je biologisch superfood kunt toevoegen. Daarnaast bestaat de basiskaart o.a. uit verse sandwiches, saledes, fairtrade koffie en huisgemaakte soep. Daarmee kiest de Smoothie Company voor een natuurlijke lifestyle, met passie voor gezonde en verse producten.

Natuurlijk zijn de smoothies de belangrijkste producten. Ze worden gemaakt van hele stukken fruit, o.a. IQF fruit. Dat zijn vruchten die, zodra ze geoogst zijn, individueel worden bevroren bij lage temperaturen. Hierdoor blijft de smaak goed behouden.

Je vindt de Smoothie Company in Utrecht in de Lange Elisabethstraat.

menufinal_905

4 comments on “Smoothie Company

  1. Judith Huibers

    Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *