Old skool voetbal fashion

Je ziet het vaak op vakantie: toeristen die voetbalshirts dragen… Niet de meest fashionable klederdracht die je je kan indenken. Voetbalshirts zijn nu eenmaal vaak nogal fel gekleurd, zitten onder de logo’s en de snit is ook niet bepaald slick.

Om ze juist wél hip en draagbaar te maken, heeft de Italiaans-Argentijnse designer Emilio Sansolini een aantal voetbalshirts van populaire voetbalclubs als Real Madrid, Arsenal, Paris Saint German, maar ook Ajax, omgetoverd in vintage-like clubshirts. Door het gebruik van meer zachte kleuren en minimalistische logo’s, hebben de voetbalshirts juist een super-mooie, old skool look gekregen.

Ready to wear on and off the field!

Emilio Sansolini - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Emilio Sansolini - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Emilio Sansolini - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Emilio Sansolini - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Emilio Sansolini - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Personaliseer je All Stars
Categories Sport & Outdoor Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Old skool voetbal fashion

  1. Blijft mooi het oude voetbal. Soccer will never die

  2. Nu zou ik ook heel graag zo’n shirtje willen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *