Mobile World Congress Barcelona - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mobile World Congress 2015

Ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van de nieuwst smartphones, tablets, telefonie-abonnementen, sim only aanbieding en ga zo maar door? Dan kijk je vast ook uit naar het jaarlijkse Mobile World Congress, dat over een maand weer plaats vindt (van 2 tot 5 maart) in Barcelona. Tijdens dit grootse mobiele event kondigen fabrikanten namelijk hun nieuwe paradepaardjes aan.

What to expect…
Zo wordt gefluisterd dat HTC de nieuwe One M9 gaat introduceren, zal Samsung hoogstwaarschijnlijk de Galaxy S6 aankondigen, presenteert Sony de Xperia Z4 en komt Huawei met een nieuwe tablet. Zelf ben ik wel nieuwsgierig naar de perslancering die Honor op 3 maart gaat houden. Er zijn inmiddels al enkele apparaten van het merk verschenen in Europa (which I like, moet ik zeggen uit eigen ervaring) en het lijkt er op dat er weer 3 nieuwe toestellen hieraan worden toegevoegd.

Mobiele marketing X reclame
Een ander interessant dagcongres dat plaats zal vinden op maandag 2 maart gaat over mobiele marketing en reclame en wordt onder andere op initiatief van Facebook georganiseerd. Het doel van het congres is om de vorm en impact van de veranderingen in commerciële communicatie te onderzoeken. Boeiende stof I would say! Jammere van dit congres is echter dat het enkel voor genodigden is. En dat terwijl het zo’n precair onderwerp is op dit moment.

Mobile World Congress Barcelona - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Business meets pleasure
Het moge hoe dan ook duidelijk zijn dat de mobiele wereld opnieuw niet heeft stil gezeten het afgelopen jaar. Helaas is het Mobile World Congress als bezoeker aandoen niet heel goedkoop, maar wel de uitgelezen kans om een meer dan toffe business-trip te combineren met wat goede leisure time in Barcelona. Begin maart is het in Barcelona namelijk vaak genoeg al een graad of 20; dus welkom vroege voorjaarsvakantie!

Lees ook:  Gouden miljoenen-reacties

Mobile World Congress Barcelona - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Events Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Mobile World Congress 2015

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *