Finnik - Wheels - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Leuke feitjes over je auto op Finnik

Alles wat je wilt weten over je huidige of toekomstige auto staat vanaf nu op het autoplatform Finnik. Het platform wil de onzekerheid bij consumenten over auto’s wegnemen door ons alle informatie te geven die we nodig hebben bij het kijken, kopen, rijden en verkopen van een auto.

Finnik_vakantiecheck

Van tips en trics waarop je moet letten bij de aanschaf van een auto, bij het doen van een proefrit, klantvriendelijkheid van een garage tot adviezen voor de verkoop van je oude liefde op wielen. Ik heb alvast wat feitjes over mijn privéauto, een MINI Cooper cabrio, op Finnik opgezocht. En wat blijkt? De gemiddelde leeftijd van een eigenaar met een MINI Cooper cabrio is 50 jaar. Had ik niet gedacht. 62% van de eigenaren is vrouw. En als de MINI Cooper cabrio wordt afgekeurd is de kans groot dat het aan de banden of aan de ruitensproeier ligt. Verder lees ik dat de totale afschrijving van de MINI Cooper cabrio al 22.000 euro is. Oei. Leuke en minder leuke weetjes dus, maar zeker zinnig om te weten en om rekening mee te houden als je van plan bent een auto te kopen of verkopen.

Finnik_screenprint

Om consumenten van zoveel mogelijk onafhankelijke informatie te voorzien heeft Finnik toegang tot de databronnen van VWE. Hierdoor is Finnik in staat complete, feitelijke informatie te leveren over auto’s. In het Finnik Autorapport staat de meest uitgebreide informatie over auto’s. Zoals technische gegevens, APK-afkeurpunten, fun facts en financiële informatie.

Finnik - Wheels - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Finnik is onderdeel van VWE – een van de grootste onafhankelijke RDW-providers van Nederland en het team achter de apps iKenteken en Kenteken Informatie, met 1,8 miljoen downloads de meest gebruikte kenteken-apps in Nederland. Het platform komt uit de koker van het team achter de apps iKenteken en Kenteken Informatie, de meest gebruikte kenteken-apps in Nederland.

Lees ook:  Zo schaf je jouw betaalbare tweedehands auto online aan!

6 comments on “Leuke feitjes over je auto op Finnik

    Comments are closed.