IKEA_Emoticons - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Huishoudelijke emoticons

Je hebt lang niet alle emoticons in je telefoon zitten waarmee je je gevoel goed mee kan uitdrukken. Sommige emoticons komen verkeerd over en sommigen zitten er gewoon niet tussen. Maar emoticons zijn nou eenmaal handig om je boodschap naar iemand toe te verduidelijken. Ga je vervelende huishoudtaken bespreken met je vriend of vriendin, man of vrouw of de kids, dan kan je vanaf nu een wat plezieriger gesprek voeren. Ikea lanceert namelijk een emoticons app waarmee je verschillende emo’s tot je beschikking hebt die goed van pas komen wanneer je de huishoudelijke taken wilt bespreken.

IKEA_Emoticons - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De aanleiding voor deze nieuwe reeks emoticons is dat de communicatie tussen man en vrouw al eeuwen geleden een probleem was. En tot de dag van vandaag is dat nog steeds zo. Uit onderzoek blijkt zelfs dat rommel bij een derde van de Nederlanders voor spanning in huis zorgt. Ikea wil met de nieuwe reeks emoticons bijdragen om rommel op een positieve manier bespreekbaar te maken.

IKEA_Emoticons - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De emoticon app bevat meer dan 100 emoticons waar je gebruik van kan maken. Dit zijn Ikea producten en alledaagse voorwerpen die voorkomen in en rond het huis. Denk hierbij aan kasten, stofzuigers, banken en spiegels. Clear the air met Ikea emoticons, kortom!

 

Lees ook:  Smaak van Smaak

0 comments on “Huishoudelijke emoticons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *