Dit is waar - concept store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een WAAR cadeau

Let’s face it, cadeaus vinden voor een jarige is niet altijd even makkelijk. Het liefst vinden we iets spectaculairs en tegelijkertijd bruikbaar. Iets wat een mooi verhaal met zich mee brengt en waar je waarde aan zult hechten. Ik merk bij mezelf ook dat ik bij iedere verjaardag weer tegen het waar-vind-ik-nu-dat-perfecte-cadeau-dilemma aanloop. Maar dat zal sinds mijn nieuwe ontdekking vast anders gaan.

Afgelopen weekend liep ik rond in het centrum van Den Haag en liep de winkel WAAR  binnen. WAAR is een winkel waar je terecht kunt voor mode items, woonaccessoires, food en boeken. Alles in het assortiment is duurzaam geproduceerd. En daar houd ik wel van. Het is mooi om te weten dat je nieuwe aanwinst op een eerlijke manier in de winkel is beland, toch? Dus hallo fairtrade, biologische, ecologische en recyclede cadeaus voor al mijn vrienden en familieleden.

Ogen komt je tekort in WAAR. Alles is ook zo mooi gepresenteerd! Het gaf me het gevoel alsof ik in een gave concept-store slash moderne huiskamer beland was. Ik was trouwens niet op zoek naar een cadeau en graag had ik alles voor mezelf afgerekend bij de kassa, maar ik ben tevreden naar huis gegaan met drie mooie vintage kaarten. Mijn persoonlijke favoriet:

elliephaunt

Binnenkort een verjaardag en op zoek naar een mooi cadeau? Neem dan zeker even de tijd om langs een WAAR winkel binnen te lopen en je scoort geheid een cadeau met een mooi verhaal. Oh ja, er zijn op dit moment maar liefst 15 winkels te vinden in Nederland. Dus grote kans dat er bij jou in de buurt een WAAR winkel gevestigd is!

Lees ook:  Tasted: Pompoen met Speck

Dit is waar - concept store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Dit is waar - concept store - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2 comments on “Een WAAR cadeau

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *