Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Chocolate Club - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Cupido’s Chocolate Club

Rauwe cacao is één van de beste natuurlijke superfoods. Naast een flinke dosis magnesium, ijzer, zink en koper is het de absolute nummer 1 bron van antioxidanten. Maar het best bewaarde geheim van rauwe cacao is het stofje fenylethylamine dat je het gevoel geeft verliefd te zijn! Met Valentijnsdag in het vooruitzicht ben je daarom bij de zogenaamde CUPIDO-editie van ‘Chocolate Club’ aanstaande zaterdag aan het juiste adres. Deze bijzondere avond biedt jou namelijk álles wat je nodig hebt om een ‘gegarandeerd verliefd’ te hebben. Speciale gasten én rauwe cacao in vele vormen zorgen dat de pijlen van Cupido dit jaar niet perse raak te hoeven zijn om jou op die roze wolk te krijgen. Klinkt goed, niet?

Over Chocolate Club
Waar Chocolate Club 9 jaar geleden begon als undergroundfeestje voor ‘rawfoodies’ en insiders is het in 2015 dé maandelijkse uitgaansavond voor een groeiende groep ‘conscious clubbers’ – mensen van alle leeftijden die er een gezonde, bewuste levensstijl op na houden én weten wat feesten is. Chocolate Club is vooralsnog Amsterdams enige alcohol-, rook- en drugsvrij dansfeest en wordt georganiseerd op diverse locaties. De CUPIDO-editie zal plaatsvinden bij Club Lite op de Jan van Galenstraat.

Win vrijkaartjes!
Kaartjes voor dit Chocolate Club CUPIDO-feest zijn verkrijgbaar via de website, MAAR wij mogen ook 2 vrijkaartjes weggeven! Overtuig ons (via de website of Facebook) dat je een ware choco-addict bent en win deze vrijkaartjes.

Chocolate Club - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Events Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Cupido’s Chocolate Club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *