Wegwerpservies tableware.bio - Daily Cappuccino - lifestyle blog

BBQ zonder afwas

Hoe irritant is het altijd wanneer je een picknick of barbecue in het park hebt georganiseerd, je jezelf na uren van noeste arbeid telkens weer moet afvragen of je eigenlijk wel voldoende borden hebt om al je gasten te voorzien? En hoe krijg je al het servies op locatie?

Tableware.bio heeft een toffe oplossing hiervoor. In deze online shop kan je namelijk wegwerpservies bestellen, dat naast mooi ook nog eens volledig duurzaam is. Geen lelijk, slap, doorbuigend plastic wegwerpservies dus, maar juist good looking, praktisch en sterk wegwerpservies.

jeeva plate hampi

De producten van Tableware.bio zijn gemaakt van 100% biologische materialen; bamboe, bagasse (suikerrietpulp), palmbladeren of Aspen hout. Het duurzame en biologisch afbreekbare servies kun je na de bbq met een gerust hart in de groenbak gooien. Nice!

Winnen!
Ook al lijkt de lente nog ver weg, je kan maar beter goed voorbereid zijn, daarom mag Daily Cappuccino namens Tableware.bio een special (en vooral uitgebreid) BBQ-set weggeven! Ben je van plan om bij de eerste lente-zonnestralen een BBQ-feestje te organiseren, dan zit je met deze set voor 25 personen letterlijk en figuurlijk gebakken. Like de Tableware post op onze Facebook-pagina en win, win, win….

8718215231011

Lees ook:  Vind het groene ePaloe-mannetje!
Categories Food Gadgets

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

2 comments on “BBQ zonder afwas

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *