Badkamer Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Badder trends

Als ik een immens groot huis zie, ben ik eigenlijk altijd het meest benieuwd naar hoe ze zo’n huis vullen; hoeveel inwoners heeft het huis? Hoeveel slaapkamers? En heeft elke slaapkamer een eigen badkamer? Vooral dat laatste vind ik persoonlijk altijd een enorm luxe gegeven. Maar ook eigenlijk overbodige luxe, als je het mij vraagt… Toch kan ik mij vergapen aan en in dergelijke cribs. Hier in Kaapstad zijn ook werkelijk schitterende en vooral grote huizen te spotten. De één nog moderner en bijzonderder dan de andere. Wat for sure ook voor de trendy badkamers zal gelden. Het maakt mij nieuwsgierig naar de trends op badkamer-gebied, hierbij daarom de Daily Cappuccino badder trends to watch:

1) Groener dan groen
Niet alleen duurzaam en verantwoord omgaan met watergebruik is een belangrijke pijler, maar ook letterlijk groen binnenhalen in je badkamer is ‘hip & happening’. Hangende planten, een verticale tuin… alles is mogelijk. Zo lang je maar buiten naar binnen haalt.

Badkamer Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2) Openheid van zaken
Een trend die je al veel ziet in hotels: de slaapkamer en de badkamer in dezelfde ruimte geplaatst. Heb je een krappe slaap- en badkamer? Dan is het natuurlijk helemaal ideaal als je deze twee ruimtes tot één grote ruimte maakt. Het geeft een ontzettend open, lichte en moderne vibe.

Badkamer Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

 

 

 

 

 


3) Hout, hout, hout
Ben je een sauna-type? Dan is deze trend goed aan jou besteed! Hout in je badkamer is het helemaal op het moment. Het geeft een super natural en warme uitstraling. Door de combinatie van het steen met het hout wordt de badkamer een ware welness-ruimte waar je je totaal kan ontspannen.

Lees ook:  Relax, take it easy

Badkamer Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4) Los badderen
Een vrijstaand bad is niet per se iets van de laatste tijd. Al een aantal jaren zie je dit steeds meer en meer in badkamers. En de trend zet zich ook nu nog goed voort. Voorwaarde is wel dat je én echt van badderen moet houden én een vrij grote badkamer moet hebben.

Badkamer Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5) Groots douchen
Met deze trend ben ik zelf erg content. Aangezien ik een voorkeur heb voor douchen, vind ik de inloop-douches die je nu steeds vaker ziet geweldig! Alsof je zo je eigen mini waterval thuis hebt. Heeeeerlijk!

Badkamer Trends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

3 comments on “Badder trends

  1. Een fraaie collectie van badkamers die veel van de huidige trends mooi in beeld brengen. Natuurlijke materialen (super wastafelblad btw) horen daar zeker bij, net zoals tegels met een ruwe, ietwat willekeurig lijkende, afwerking en de betonlook. Die laatste vind ik echt perfect en met heel veel, ook uitdagende, kleurtinten te combineren.

  2. Ik vind de trend van het hout in de badkamer echt heel tof. Net zoals die houten plank met de twee witte wasbakken erop. Geeft net het gevoel alsof je in een luxe sauna bent.

  3. Hele toffe badkamers! Vind het idee van groen in je badkamer naar binnen halen leuk, maar ik denk dat mijn badkamer daar toch een beetje te klein voor is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *