Vrouwen modetrends - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vrouwen modetrends 2015

Met de Amsterdam Fashionweek in het vooruitzicht willen wij goed voorbereid de shows bekijken. Wat kunnen we dit jaar verwachten op het gebied van mode en fashion en wat zijn de trends? Vorige week hebben wij al een bezoekje mogen brengen aan de Garcia fashionshow en 1 ding viel ons hier al op: denim, héél veel denim!

Superhot denim!
Spijkerkleding is weel helemaal hot. Waar vorig jaar de gebleekte spijkerbroeken in waren, maakt nu de chique denim versie plaats. Geen gescheurde, lichte spijkerbroeken maar donkere luxe blazers, mantels en pantalons.

Denim

Flowerpower
Nu denk je waarschijnlijk: ‘alweer?!’. Maar dit jaar is het anders, echt! Groot en prachtig of klein en abstract, ze zijn overal. Dit jaar gaan we bloemen in overvloed zien. Designers zoals Micheal Kors  en Carolina Herrera maken deze trend helemaal hot en laten zien hoe deze trend het best te dragen is.

FlowerpowerThe 70’s show
Met de bloemenprint in ons achterhoofd stuitten we op de volgende trend: de 70’s. Suede, wijde pijpen, gladiator sandalen, fluweel en ga zo maar door. De modetrends zijn een visuele cirkel, en we zijn weer back in de 70’s.

The 70's

Black & White
Combineer zwart en wit, en je slaat de plank niet mis. Grafische vlakken en strakke lijnen zijn de keywords voor deze trend.Deze trend is niet alleen draagbaar naar een chique diner maar ook naar je werk of feestje.

Black & White

Show some skin!
Op de catwalk spat de sexyness er vanaf. Waar we vorig jaar al kennismaakte met de doorzichtige jurkjes en tops, neemt deze trend meer ruimte in beslag. Diep uitgesneden en doorzichtige jurken, niets is te gek. Je weet wat ze zeggen, less is more!

Lees ook:  Oh holy high heels (#hogehakkendag)

Skin

Judo
Last but not least, de judo trend. Ik hoor je denken, en je afvragen wat ik hier mee bedoel. Denk aan de manteljassen met een sjerp. Dit jaar neemt de sjerp het wiel over en wordt gecombineerd met verschillende kledingstukken. Rokken, jurken, blazer en high waisted broeken. Je ziet hem overal.

Judo

0 comments on “Vrouwen modetrends 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *