vorstelijk vlees - cafe carbon - daily cappuccino - lifestyle blog

Vorstelijk vlees

Ben je dol op een goed stuk vlees? Dan heb je de laatste jaren weinig te klagen qua restaurant-aanbod. Want naast de vele green en health spots die oppoppen overal, schieten de meat-spots ook als paddenstoelen uit de grond. Ballroom in Rotterdam, Meat West en Bar Brouw in Amsterdam, zijn slechts enkele voorbeelden waar vlees hoofdzaak is van de menukaart.

En nu kan je sinds kort voor een perfecte steak ook terecht in Café Carbon in de Amsterdamse Pijp. Het knusse buurtrestaurant, dat haast Middeleeuws aan doet, is een zeer fijne combinatie tussen een Amsterdamse bruine kroeg en een goed steakrestaurant. Een 1000 gram wegende, malse Tomahawk steak kan je er dan ook met je hele tafel vorstelijk verorberen. Houd je niet van grote porties vlees? Schroom dan toch niet om langs te gaan bij deze nieuwe foodspot; voor de sfeer (en een biertje) alleen al ben je er ook op het meer dan juiste adres!

Café Carbon
Van Woustraat 174, Amsterdam
Website: www.cafecarbon.nl

vorstelijk vlees - cafe carbon - daily cappuccino - lifestyle blog vorstelijk vlees - cafe carbon - daily cappuccino - lifestyle blog vorstelijk vlees - cafe carbon - daily cappuccino - lifestyle blog vorstelijk vlees - cafe carbon - daily cappuccino - lifestyle blog vorstelijk vlees - cafe carbon - daily cappuccino - lifestyle blog

Lees ook:  Amália: Nederlands eerste Portugese conceptstore
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Vorstelijk vlees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *