Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Vloer fetisj - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vloer fetisj

Een populair instagram-account is I Have This Thing With Floors. Een account dat bomvol staat met enkel en alleen kiekjes van de meest mooie, bijzondere of excentrieke vloeren met daarbij een paar voeten/schoenen afgebeeld van de maker van de foto. Een account dat laat zien wat er gebeurt als mooie schoenen mooie vloeren ontmoeten… Heerlijk scrollen en kijken is het dan ook wanneer je #ihavethisthingwithfloors hebt ingetikt.

Zelf kan ik ook zeggen dat ik ‘iets’ met vloeren heb. Dat komt vooral omdat ik vorig jaar voor het eerst zelf te maken kreeg met het kiezen van een echte grote mensen vloer voor in ons eigen, eerste nieuwe huis. Mijn vriend en ik kozen uiteindelijk voor een gietvloer, maar man, wat is de keuze groot wanneer je een vloer moet gaan uitkiezen. Van pvc-vloer tot aan een kurken vloer en een Amerikaans kersen vloer… Bizar hoeveel er te kiezen valt. Uiteindelijk zijn we meer dan gelukkig met onze keuze, omdat de blanke gietvloer die wij nu hebben een perfecte ondergrond is voor het fotograferen van producten. Als blogger zijnde een mooi voordeel.

Een vloer die ik ook enorm cool vond en die wel heel buitengewoon is om in huis te hebben is The Penny Floor. Yep, een vloer die bestaat uit ‘centen-tegels’… Het is even sparen, niet qua bedrag, maar vooral totdat je genoeg centen bij elkaar hebt om er je hele kamer mee te kunnen betegelen. Maar dan heb je wel 100% zeker een one-of-a-kind vloer. En nog goedkoop ook; in een ruimte in New York waar ze dit gedaan hebben zou deze manier van vloer leggen namelijk uitkomen op 2,50 dollar per vierkante meter. Met zekerheid kan je dan zeggen dat je dan iets met vloeren hebt….

Vloer fetisj - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Vloer fetisj - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Vloer fetisj

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *