LeatherWatch

Een beetje outdoor man heeft zijn Zwitsers zakmes vlak na de puberteit ingewisseld voor een Leatherman multitool. Bij een los schroefje gaat de hand automatisch naar zijn riem om deze coole multitool soepel uit het leren foedraal te toveren. Maar als je eenmaal weer terug bent uit de wildernis – lees terug van vakantie – past zo’n tool niet altijd bij je stijl. Een Leatherman is niet voor iedere outfit een aanwinst. Wat als je bijvoorbeeld een pak draagt voor een business meeting. Om ook dan aan je ‘MacGyver image’ te kunnen voldoen, zijn de tools verwerkt in een metalen schakelarmband. Natuurlijk zijn de schakels/tools van TREAD onverwoestbaar, gehard roestvrij staal, die je zo toch comfortabel bij je draagt.

leatherman-wearable-tool-designboom01 leatherman-wearable-tool-designboom02

Als je echter niet de man van sieraden bent, is er toch een escape. Speciaal voor jou heeft Leatherman ook een variant met een horloge ontwikkeld, de TREAD QM1. Vanzelfsprekend sluit het design van deze kloeke, krasvrije Zwitserse klok perfect aan bij het stalen uiterlijk van de band. Zonder dat het allemaal te opvallend wordt. Zo kun je stiekem toch altijd een (kruiskop)schroevendraaier bij je dragen.

leatherman-wearable-tool-designboom03 leatherman-wearable-tool-designboom04

Lees ook:  Campertent

2 comments on “LeatherWatch

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *