Ceramic-Factory-daily-cappuccino-lifetstyle-blog

Keramieke Darth Vader

Momenteel verblijf ik voor een aantal maanden in Kaapstad. Ik ben er net vers een week, maar man… wat is hier veel te zien en te beleven. Niet alleen op het gebied van natuurschoon en cultuur, maar ook wat betreft design en fashion. De aankomende maanden zal dan ook regelmatig een Kaapstad-update de revue passeren op Daily Cappuccino. So… let’s begin with the Ceramic Factory

Op Kloof Street bevindt zich deze geweldige winkel waar je een enorm aanbod van eigenzinnige en soms zelf wat retro uitziende keramieke objecten kan bewonderen én kopen. Denk aan schalen, vazen en kopjes, maar ook aan puur ‘decoratieve’ items in de vorm van een hond, schedel, robot, dinosaurus of zelfs Darth Vader! Wat ik zo leuk vind aan deze handgemaakte keramiek objecten is dat je in elk item de combinatie/spanningsveld tussen functionaliteit en humor kan terugvinden.

Ben je dan ook op zoek naar een tof cadeau, dan ga je hier zeker slagen. Maar eigenlijk is alleen al rondsnuffelen in deze winkel een genot op zich….

Ceramic-Factory-daily-cappuccino-lifetstyle-blog

Ceramic-Factory-daily-cappuccino-lifetstyle-blog Ceramic-Factory-daily-cappuccino-lifetstyle-blog

Ceramic Factory
103 Kloof Street
Tamboerskloof, Kaapstad

Lees ook:  7 x hotspots in het zand
Categories Design Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Keramieke Darth Vader

  1. Kort nadat we net terug kwamen van cape town ging een vriendin . Toen ze terug kwam had ze een aantal items mee van de keramiek factory. Ik was meteen verliefd!! Helaas willen ze niet verzenden naar NL. Dus mocht iemand nog een plekje hebben in zijn bagage, er een mogelijkheid zijn tot verzenden of er een verkooppunt in Nederland zijn…hoor ik het heel graag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *