Dubai is hot to go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dubai is hot to go!

Emirates is hiring! Niet gek als je bedenkt dat Dubai een van de vakantie-hotspots van dit moment is. Dus dat de vliegmaatschappij nu actief bezig is om stewards en stewardessen aan te trekken is niet raar (zie onderstaande video)…

Want waar BN’ers in de zomer en masse naar Ibiza trekken om daar hun vakantie door te brengen, is dat in de winter steeds vaker Dubai. Dubai is dan ook letterlijk en figuurlijk hot. Je vliegt er in nog geen 6 tot 7 uur naar toe en je zit gebakken; de zon is er immers volop en je vervelen is er ook niet bij. Niet raar dan ook dat veel Nederlanders in Dubai gaan wonen de laatste jaren of er een tweede huis nemen. Wist je dat een voorwaarde voor de crew van vliegmaatschappij Emirates is dat ze in Dubai moeten wonen? Klinkt allemaal erg mooi natuurlijk. Maar is Dubai ook leuk als je een budgetvakantie wilt hebben? Daarom zijn wij voor een hotspot-gids over Dubai op zoek naar de beste budgetproof tips voor zowel een luie als actieve vakantie in Dubai. Weet jij where to go? Let us know… hier op de website, op onze facebook-pagina of mail naar redactie[at]dailycappuccino.nl

Lees ook:  48 uur in (zomers óf winters) Innsbruck
Categories Travel

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Dubai is hot to go!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *