Design Icons

Liefhebbers van design meubelen uit de vorige eeuw kunnen binnenkort hun hart ophalen. Op 7 en 8 februari verzamelen meer dan 60 vintage designhandelaren uit heel Europa zich in Amsterdam voor Design Icons 2015. In de Kromhouthal op het terrein van De Overkant kun je op jacht naar een keur aan vintage interieurobjecten. In een industriële omgeving – de Kromhouthal is een gerenoveerde scheepsmotorenfabriek – direct aan ‘t IJ vind je natuurlijk de bekende klassiekers, zoals de Eames chair. Maar ook voor meer onbekende ontwerpers uit de periode tussen 1930 en 1980 ben je tijdens dit evenement aan het juiste adres. Bestel nu kaarten en vergeet je creditcard niet.

7 1 1415

Lees ook:  Interactief bierflesje

1 comment on “Design Icons

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *