Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Komm schon alter - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dansen voor volwassenen

Verbaas jij je wanneer je uitgaat ook regelmatig over de de hoeveelheid pubers die er rondlopen (of worden we gewoon oud, kan ook natuurlijk….)? Dan kan je op vrijdag 27 februari je hart ophalen tijden komm schon Alter in de Westerunie en de Westerliefde.

Onder het mom ‘kinderen horen in de speeltuin en niet op de dansvloer’ en met als slogan “Nur für 24-Jährigen und älter”, wil dit dance initiatief het uitgaanslandschap in Amsterdam een wat volwassener gezicht gegeven.

Komm schon alter - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het idee van Komm Schon Alter is dan ook ontstaan als reactie op het steeds jonger wordende uitgaanspubliek. Waar je ooit als twintiger tussen je leeftijdsgenoten stond te dansen, sta je tegenwoordig vaak tussen de jonkies te feesten. De organisatie verzet zich niet tegen dit specifieke fenomeen, maar wil graag een omgeving creëren waar niemand zich oud hoeft te voelen.

Naast het concept is de line-up net zo goed een sterk onderdeel van het feestgeheel. Komm Schon Alter probeert niet te pronken met de bekendere namen en haalt onbekende artiesten van niveau en oude vedettes naar Amsterdam.

De bezoekers,”Alters” genaamd, worden op de avond zelf zo veel mogelijk verwend door frustraties zoals lange wachtrijen, vieze toiletten en dure entreeprijzen zoveel mogelijk weg te nemen. Oftewel: de kinder crèche voorbij, dansen voor volwassenen!

Komm schon alter - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Datum: vrijdag 27 februari (zodat iedereen nog een heel weekend kan bijkomen)
Locatie: Westerunie/ Westerliefde
Tijd: 23:00 – 05:00
Prijs: € 22,50 

Categories Events

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Dansen voor volwassenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *