Blog over Chapeauholic hoeden

Chapeauholic hoeden met perfecte pasvorm

Hoeden, I can’t get enough of them. Helemaal enthousiast was ik dus toen ik de webshop van Chapeauholic tegen kwam. Vol met fashionable wollen hoeden in de leukste modellen. En, ook fijn, de hoeden hebben verrassend aantrekkelijke prijzen.

De perfecte pasvorm

De fashionable uitstraling en de attitude die een hoed je geeft, ik vind het prachtig. Hoewel je me echt niet kun uittekenen met een hoedje op, heb ik inmiddels een behoorlijk aantal exemplaren in mijn bezit. Niet altijd was de pasvorm van mijn aankoop echter ook de juiste. En als een hoed al bij het minste zuchtje wind afwaait, wordt het dragen toch een stuk minder leuk. Chapeauholic biedt echter (tot wel 6) verschillende maten en bovendien ook een matenwijzer, zodat je de juiste maat hoed koopt. Dat wilde ik dus wel proberen!

Chapeauholic grijze hoed model Marilyn

Passie voor hoeden

Chapeauholic is ontstaan vanuit de passie voor hoeden van de oprichter, Katya Voet-Sebban. Katya: “Ik vind het fantastisch om vrouwen net even dat stukje extra te geven aan hun uiterlijk. Een hoed geeft zelfvertrouwen en voegt echt iets toe aan je outfit, de punt op de i. In Frankrijk en Italië, waar Chapeauholic de hoeden met liefde inkoopt, zijn hoeden een onmisbare eyecatcher. De Nederlandse vrouw  is er nu ook klaar voor. Hoeden zijn deze winter een ware trend en echt fashionable.”

De hoeden van Chapeauholic zijn kwalitatief en worden gemaakt van 100% wol. Ieder model hoed heeft de naam van een stijlicoon gekregen. Als dat geen inspiratie is! In de Chapeauholic-collectie vind je onder andere flaphoeden, borsalino’s en baretten.

Lees ook:  oprollaars

De stijl van Marilyn

Mijn keuze viel op model ‘Marilyn’ in grijs, een heerlijke flaphoed. En inderdaad, de pasvorm is perfect. Afwaaien is geen probleem meer!

Anniek draagt Chapeauholic hoed Marilyn

0 comments on “Chapeauholic hoeden met perfecte pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *