Storytel 1 - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Beleef verhalen met Storytel

Stel je eens voor… een boek lezen tijdens het sporten, autorijden of terwijl je de zolderkamer opruimt. Klinkt onmogelijk? Toch kun je nu echt genieten van verhalen uit een boek terwijl je bezig bent! En je hebt er geen daadwerkelijk boek meer voor nodig. Maak kennis met Storytel, een online bibliotheek waar je terecht kunt voor een enorme selectie aan audioboeken.

Hoe werkt het?
Je kunt het zien als een soort Spotify, waar je in plaats van een album, een boek uit kiest die je wilt beluisteren. Om toegang tot de digitale bibliotheek van Storytel te krijgen sluit je een abonnement af via de website. Het abonnement is onbeperkt, wat betekent dat je zoveel boeken kunt luisteren als je maar wilt. Wanneer je bent aangemeld voor het abonnement download je de Storytel app voor iPhone of Android op je telefoon, laptop of tablet en worden de boeken naar je apparaat gestreamed. De boeken zijn te beluisteren in het Engels en Nederlands.

Storytel 1
Handig is, dat je ook offline je favoriete boeken kunt beluisteren. Je kunt de boeken namelijk offline opslaan, zodat je kunt genieten van verhalen wanneer je op het moment even geen internetverbinding hebt.

’Luister naar meer dan 5.000 titels – alles van bestsellers tot bekroonde boeken, spanning, romantiek, non-fictie en kinderboeken in het Nederlands en het Engels. Ontdek een wereld aan audioboeken!’’

Storytel 2

Een nieuwe manier van boeken lezen dus! Ik heb er kennis mee gemaakt en vind het een erg goede uitvinding, die zeker aansluit bij de tijd van nu. Benieuwd naar hoe het jou bevalt? Doe mee met de winactie en maak kans op een gratis account bij Storytel!

Lees ook:  Toen & Nu: de geschiedenis van de televisie

Wil je kans maken op een account bij Storytel, dan moet je het volgende doen:
1. Laat hieronder een bericht achter met waarom jij Storytel wilt uitproberen.
2. Volg Daily Cappuccino op Facebook-pagina en Instagram.

De winnaar krijgt volgende week bericht en wij mailen je de unieke code + instructies voor het Storytel account.

Succes!

2 comments on “Beleef verhalen met Storytel

  1. Chrisje

    Omdat je nog meer van een boek geniet als het wordt voorgelezen!

  2. Nelleke Dansen

    Heerlijk toch als je een goed boek kunt combineren met de strijk, of met stofzuigen, de afwas, de file of de trein, met je dagelijkse rondje hardlopen of je work-out! Story-tel: het lijkt me wel wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *