Portugese conceptstore Amalia

Amália: Nederlands eerste Portugese conceptstore

Zo midden in de winter, met blue monday op komst, is een beetje zomer- of vakantiegevoel nooit weg, niet? Liefhebbers van Portugal en Portugese producten kunnen nu hun hart ophalen in Den Haag, waar conceptstore Amália onlangs haar deuren opende.

Portugese conceptstore Amalia in Den Haag

Een beetje Portugal in Den Haag

Amália is de eerste Portugese conceptstore in Nederland. In een sfeervolle winkel, met lunchroom (de koffie moet ik nog eens testen) bovendien, vind je de mooiste producten uit Portugal. Foodies kunnen er terecht voor de beste Portugese wijnen, pastei de nata’s (zoete gebakjes) en olijfolie. Maar ook in huis of in je garderobe kun je de Portugese sferen terugbrengen; Amália verkoopt onder andere ook servies of schoenen van het zachtste Portugese leer.

Wijn en schoenen bij conceptstore Amalia   Portugese producten bij Amalia in Den Haag

Amália is gevestigd in het centrum van Den Haag. Helaas bestaat er geen website of Facebookpagina, dus je moet er echt heen om het te ervaren!

Amália
Molenstraat 18B
Den Haag

DSC_75941

Lees ook:  Guide to Good Coffee – #2 Cold Brew Coffee

3 comments on “Amália: Nederlands eerste Portugese conceptstore

 1. Maarten Kleijn

  Graag zou ik in contact komen met Amalia, Portugese conceptstore.

  Graag een mailadres of een telefoonnummer.

  Bvd Maarten

 2. judith gūnther

  Voor de eerste keer geluncht. Bijzonder smakelijk en lieve bediening. Voor herhaling vatbaar en dan zeker een pastei de nata bij de koffie !

 3. Inmiddels is het alweer gesloten…. erg jammer, maar van alleen af en toe een passant die een kopje koffie komt drinken kun je niet leven natuurlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *