Zinedine Zidane voor Mango - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Zidane voor Mango

Zinedine Zidane kennen we allemaal als een van de beste voetbalspelers ooit (en van de Zidane-kopstoot tijdens zijn laatste wedstrijd in de WK-finale van 2006 tegen Italië…). Inmiddels is hij assistent coach bij het tweede elftal van Real Madrid én is hij model. Want deze week heeft de herencollectie van MANGO bekendgemaakt dat Zidane het gezicht van het Lente/Zomer 2015 seizoen zal zijn.

Hoofdpersoon reclamecampagne
De Franse sportman is de hoofdpersoon van de foto’s die voor de aankomende reclamecampagne in de stad Madrid zijn gemaakt. De collectie die Zidane laat zien bevatten onder andere geometrische prints, patchworks van verschillende stoffen en tricot kleding in kaki, geelbruine en ecru kleuren. Zwart, grijs en wit worden gecombineerd met bloemetjesprints die samen met bomberjacks, bikerjassen en cropped broeken een modetrend vormen. Het elegante aandeel bestaat uit grijze en blauwe pakken. Benieuwd geworden? Check dan bijgevoegd filmpje!

Leuk detail nog overigens: Zidane volgt met deze MANGO-campagne het Nederlandse model Mark van der Loo op… Om het ‘competitie-gevoel’ er toch nog een beetje in te houden ;-)

Lees ook:  New Balance op maat
Categories Sport & Outdoor Style

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Zidane voor Mango

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *