Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vapur: jouw ideale watermaatje

Dat je genoeg water moet drinken op een dag is algemeen bekend. Maar hoe neem je nou makkelijk water mee naar je werk, op reis, tijdens het sporten of een dagje shoppen? Vapur bedacht het ideale watermaatje: een flexibele en herbruikbare fles – de anti-bottle. Die is niet alleen makkelijk mee te nemen, maar ook nog eens goed voor het milieu. Een standaard waterflesje gebruik je vaak maar een paar keer en vervolgens gooi je hem weg. De Vapur fles kun je na gebruik eenvoudig oprollen zodat hij weinig ruimte inneemt. Ook mag hij in de vaatwasser, waardoor je hem continu kunt hergebruiken.

Vapur-Shades_Rolled_Purple-300dpi

Shades Purple

Wij testten twee Vapur flessen. Zijn ze echt zo flexibel en handig in gebruik?

Verschillende designs
Vapur heeft verschillende series van flessen, waaronder:

 • De Eclipse flessen: Stoere flessen met een matte coating. In olijfgroen en nachtblauw, zowel 0,7 als 1 liter
 • De Shades en Runway flessen: Flessen met vrolijke kleuren, bestemd voor de kleine drinker (0,5 liter). Ideaal voor naar het werk of tijdens een dagje shoppen
 • De Element serie: Sportieve designs die perfect zijn voor op de fiets, naar je sportwedstrijd/training of een fijne stranddag.

cararobbins-vapur-hr-19 copy

Element Wind

Alle flessen hebben een grote opening (als je heel de dop van de fles draait). Dat is makkelijk vullen dus. Onder de klep van de dop zit een kleine tuit die fijn drinkt.

We testten de fles Wind (1 liter) uit de Element serie en de Purple fles uit de Shades serie (0,5 liter).

Flexibel en makkelijk in gebruik
We hebben de afgelopen weken de twee flessen veel gebruikt. Dat betekent: vullen, leegdrinken en oprollen. De flessen blijven stevig, ook nadat ze in de vriezer en de vaatwasser hebben gelegen. Daarnaast zijn ze dankzij de karabijnhaak heel makkelijk mee te nemen door ze aan je (sport)(rug)tas te hangen. De Element Wind fles heeft bovendien lekkere frisse, sportieve kleuren. Dat is een grote plus.

Qua inhoud beviel de Element Wind (1 liter) beter dan de Shades Purple (0,5 liter). Die is toch erg snel leeg en zou dus alleen interessant zijn voor een shopdag. Voor sporten, op reis en een stranddag vinden we de grotere fles ideaal. Makkelijk mee te nemen, kost weinig ruimte als hij leeg is en is ook nog eens goed schoon te houden (én goed voor het milieu!).

Laura Bylund © Kevin Steele / kevsteele.com

Eclipse Olive Green

Winnen!
Wil je de Vapur zelf testen? Daily Cappuccino mag twee Vapur flessen naar keuze (Eclipse, Element, Shades of Runway) weggeven! Winnen? Like dit bericht op onze Facebookpagina en laat ons in een comment onder het bericht op Facebook of hier op de website weten waar jij de Vapur voor zou gebruiken en welke Vapur jij zou willen.

cararobbins-vapur-hr-113 copy

Element Red

 

7 comments on “Vapur: jouw ideale watermaatje

 1. Anita H.

  Ik ga voor de Shades .5L Cool Grey. Ideaal om mee te nemen voor onderweg. Of dat nu is om te shoppen of om naar een of andere afspraak te gaan. Ik heb geen rijbewijs en verplaats me per fiets of per openbaar vervoer. Dat levert regelmatig aanzienlijke reistijden op en dan is het wel handig om wat te drinken bij je te hebben.

 2. Leuke actie! Superhandige uitvinding natuurlijk, heb er al mensen mee gezien in de trein deze zomer. Bespaart lekker ruimte in je tas als ie leeg is :) Ik zou de Element kiezen denk ik.

 3. Eclipse zou ik kiezen, dit lijkt mij het beste formaat voor als je een keer een dagje weg bent!

 4. Redactie Daily Cappuccino

  Gefeliciteerd Nicky! Je hebt een Vapur waterfles gewonnen! Mail even naar judith[at]dailycappuccino.nl welke Eclipse fles je precies wilt (kleur en formaat) en naar welk adres we de fles mogen laten sturen. Hij komt dan z.s.m. jouw kant op.

 5. Redactie Daily Cappuccino

  Gefeliciteerd Anita! Je hebt een Vapur waterfles gewonnen! Mail even naar judith[at]dailycappuccino.nl of je inderdaad de Shades 0,5L Cool Grey wilt en naar welk adres we de fles mogen laten sturen. Hij komt dan z.s.m. jouw kant op.

 6. Anita H.

  Hey, top!! Ik heb zojuist een bericht gestuurd. Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *