The Loft

Nog tot en met 4 januari kan je een bezoek brengen aan The Loft in Amsterdam. The Loft is een (riant) Amsterdams appartement dat omgebouwd is tot een conceptuele pop-up store. Veel hippe woorden, maar simpel gezegd is het een woning waarbij het lijkt alsof er iemand woont, maar in werkelijkheid kan je alles wat je ziet kopen. En dat is héél veel moois (van design lampen, kunst en linnengoed tot aan servies en het bed)….

Afgelopen zomer vond de eerste editie van The Loft al plaats. De speciale wintereditie van deze jaloersmakende crib, kan je bezoeken in Het Vaudeville Theater aan de bloemenmarkt en na afloop (dus na 4 januari) gaat de webshop live en kan je de collectie online bekijken en kopen.

The Loft
Vaudeville theater, Singel 512-3 in Amsterdam
Geopend van 20 december t/m 4 januari
Dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 18 uur
Zondagen en feestdagen van 12 tot 18 uur

The Loft Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Loft Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Loft Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Loft Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Lees ook:  Hübsch
Categories Design

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “The Loft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *