Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

The Loft

Nog tot en met 4 januari kan je een bezoek brengen aan The Loft in Amsterdam. The Loft is een (riant) Amsterdams appartement dat omgebouwd is tot een conceptuele pop-up store. Veel hippe woorden, maar simpel gezegd is het een woning waarbij het lijkt alsof er iemand woont, maar in werkelijkheid kan je alles wat je ziet kopen. En dat is héél veel moois (van design lampen, kunst en linnengoed tot aan servies en het bed)….

Afgelopen zomer vond de eerste editie van The Loft al plaats. De speciale wintereditie van deze jaloersmakende crib, kan je bezoeken in Het Vaudeville Theater aan de bloemenmarkt en na afloop (dus na 4 januari) gaat de webshop live en kan je de collectie online bekijken en kopen.

The Loft
Vaudeville theater, Singel 512-3 in Amsterdam
Geopend van 20 december t/m 4 januari
Dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 18 uur
Zondagen en feestdagen van 12 tot 18 uur

The Loft Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Loft Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Loft Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog The Loft Amsterdam - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Categories Design

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “The Loft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *