Tacky Christmas Sweater Dinner Party - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Tacky Christmas Sweater Dinner Party

Wil je dit jaar dat suffe Black Tie kerstdiner een keer overslaan, en gewoon lekker makkelijk (en vol trots) je kersttrui dragen bij het kerstdiner? Dat kan tijdens het zogenaamde Tacky Christmas Sweater Dinner Party op vrijdagavond 19 december, georganiseerd door Bluespoon Restaurant.

De Tacky Christmas Sweater Dinner Party is het kerstdiner waarvoor je juist die vintage kersttrui* uit de kast kan trekken. Neem plaats aan één van de grote, lange kersttafels en geniet van een avond lang lekker eten, gezelligheid en feest. Als één grote familie zullen de verschillende kerstgerechten gedeeld worden en stelt het keuken team een speciaal drie gangen kerstdiner samen. De avond wordt afgesloten met goed foute kerstbeats én de gaafste Tacky Christmas Sweater maakt kans op een VIP overnachting in de exclusieve Prinsengracht Suite.

* Heb je geen foute, kriebelige kersttrui in je kast hangen? Ga dan naar de online kersttrui winkel www.kersttrui.eu. In deze shop ontvang je nu tijdelijk (t.m 19 december, m.u.v. de reeds afgeprijsde producten) 10% korting op je kersttrui. De code is TCSP-2014 en kan je tijdens het afronden van je bestelling invoeren.

Tacky Christmas Sweater Dinner Party - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Pop-up Good Hotel Amsterdam
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Tacky Christmas Sweater Dinner Party

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *