Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino

Shoeby opent flagship concept store

Vorige week opende modeketen Shoeby haar nieuwste flagshipstore in hartje Den Haag. Om de lancering te vieren werd er de avond daarvoor een speciale opening gehouden voor bloggers en pers waar ook wij bij waren. De nieuwe Shoeby store in Den Haag is meteen ook de grootste van Nederland. Je kan er niet alleen terecht voor dames-, heren- en kinderkleding en beautyproducten, ook kan je er je eigen kleding laten customizen (je kan zelfs kleding met een percentage katoen van minimaal 50% ter plekke laten beprinten) in het aanwezige atelier en in de beautycorner kan je een touch up voor je make-up en haar laten doen.

Wat ons ook erg aansprak is Het Fashion Café binnen de Shoeby store waar je voor of na het shoppen terecht kunt voor hapjes en drankjes. De service van personal shoppers in de Shoeby stores heeft het Nederlandse merk al een kenmerkende twist gegeven, maar met al deze nieuwe mogelijkheden maakt Shoeby zeker een statement wanneer het gaat om groots shoppen binnen het middensegment.

Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino

Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino

Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino

Shoeby - opening Flagship store - Daily Cappuccino

Lees ook:  Old skool voetbal fashion

0 comments on “Shoeby opent flagship concept store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *