Entrecôte Mobile - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

L’Entrecôte Mobile

Dit weekend was ik aanwezig op Taste of Christmas in de Jaarbeurs Utrecht. Allerlei kerstige gerechten en heel veel verschillende drankjes lagen aanlokkelijk overal uitgestald. Het was kortom de uitgelezen kans om inspiratie op te doen voor de aankomende feestdagen. Want ook ik moet dan (helaas) de keuken in duiken… Hoewel elke Taste of Christmas-deelnemer uniek was in wat hij/zijn aanbood, waren er een paar die er voor mij toch echt uitsprongen én er voor zorgde dat ik er iets minder tegen op zie om zelf thuis aan de slag te gaan.

Cupcake Express
De Cupcake Express is gespecialiseerd in het maken van echte authentieke Amerikaanse cupcakes. Cupcakes are everywhere tegenwoordig, want enorm hip, en ook ik ben fan, dus toen ik dit toffe karretje zag staan op Taste kon ik mezelf niet weerhouden er 1 (vooruit 2..) te proeven. Thuis, bij mijn favoriete Barista, neem ik altijd de Redvelvet Cake, die Cupcake Express ook in assortiment blijkt te hebben. En lucky me; in een heel groot formaat..

Cupcake Express - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Gedroogd fruit
Na een warme chocomel (met een klein scheutje Amaretto) gaat de tocht verder. Ik stuit op een kraampje met heel veel verschillende soorten gedroogd fruit. Let’s taste! Onwijs lekker, net of je gezonde snoepjes aan het eten bent. Van kokosstukjes tot gedroogde aardbeien. Thuis kwam ik erachter dat het ook erg lekker is bij je ontbijt door een bakje yoghurt!

Gedroogd Fruit  - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

L’Entrecôte Mobile
En toen kwamen we bij mijn persoonlijke favoriet van Taste. Want na alle zoetigheid kreeg ik echte trek. Trek in een goed stuk vlees. En die trek kon ik perfect stillen dankzij een (chic) broodje entrecôte van L’Entrecôte Mobile; fijn gesneden, geserveerd met een heerlijke botersaus op een krokant broodje… verrukkelijk! L’Entrecôte Mobile is een concept wat is voortgekomen uit het grote succes van het restaurant L’Entrecôte et les Dames, gevestigd aan de Baerlestraat in Amsterdam. De l’Entrecôte Mobile die ze gebruiken voor dit mobiele zusje van het restaurant is een omgebouwde HY Citroën veewagen uit 1978 die nu dienst doet als onze brandweerwagenrode rollende keuken met zwart wit gestreepte luifels. Ik denk dat ik met kerst maar eens ga kijken of ik dit broodje (goeie combi van chic en casual als je het mij vraagt) kan evenaren in de keuken!

Lees ook:  Tasted: Indian Hut

Entrecôte Mobile - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

0 comments on “L’Entrecôte Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *