Koffiepads en nieuw design DE Aroma Rood

Misschien al opgemerkt: de verpakking van de Douwe Egberts Aroma Rood heeft een redesign gekregen. Volgens DE staat de warmte, gezelligheid en vakmanschap centraal. Hoe dan ook, Aroma Rood, de meest gedronken koffie van Nederland grijpt terug op de waarden die al zo lang rond het merk hangen en doet dat nu ook met een nieuwe variant: Koffie pads Aroma Rood.

De verpakking wordt prominent gesierd door het Friese koffievrouwtje, opnieuw door een vakman met de hand getekend. Het dakje bovenaan is terug van weggeweest om het huiselijke karakter te onderstrepen. Gezellig is inderdaad het eerste wat in je opkomt.DE aroma rood

Maar dan de koffiepads. Daarbij komt bij ons niet direct op: ‘he lekker’. We zijn er eerlijk in, Senseo heeft normaal gesproken niet onze voorkeur. Zou het Douwe Egberts lukken daar verandering in te brengen met Aroma Rood, waar we dan wel weer fan van zijn?

Ja en nee. Ons testpanel is er duidelijk in: pads blijven pads, en als je verwend bent verse espresso kun je het niet vergelijken. Maar in een blinde test springt Aroma Rood er wel uit in positieve zin. Is het dezelfde koffie als de slow-variant? Dat misschien niet, maar als je een Senseo hebt staan, is het nu wel fijn dat je met de Aroma Rood pads weer iets van de gezelligheid in huis kunt halen.

Lees en bekijk de review op TestHut met onder andere een uitleg over de verschillende varianten.

Aroma rood

Lees ook:  December pop-up: Champagne Club Amsterdam

0 comments on “Koffiepads en nieuw design DE Aroma Rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *