GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

GROOS Rotterdam

Al eerder schreef ik op Daily Cappuccino een travelguide over Rotterdam. Echter vergat ik toen één hele belangrijke must-visit…. GROOS. Want ga je naar Rotterdam, dan mag je zeker GROOS niet overslaan. GROOS (een oud Hollandsch woord voor (ape)trots) is een department store, op loopafstand van het centraal station, en ligt vol Rotterdams design. Mode-, design-, kunst-, muziek-, literatuur-, film-, delicatessen- …. you name it, they have it. Maar wel allemaal dus met de gemene deler dat het Rotterdamse producten zijn.

GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

 

 

 

 

 

 

Echt Rotterdamse merken
In 2013 werd het Rotterdamse warenhuis opgericht door Tjeerd en Joost, die elkaar al kennen vanaf dat ze vroeger buurjongens waren. En inmiddels, of eigenlijk meteen al, is het een enorm succes. Met mooie, echt Rotterdamse merken als Susan Bijl, Mwah, Ketelbink Bier, Giraffe Coffee Roasters, Foekje Fleur en Fae van Donkersgoed kan je urenlang rondstruinen in de winkel en al het bijzonders aanschouwen. En kopen natuurlijk… Want die verleiding is erg groot wanneer je je in GROOS begeeft.

Tof is dat GROOS in de ‘kelder’ ook nog een tattoo shop, werkruimtes en een fotostudio herbergt. GROOS is kortom met recht een zaak waar je als inwoner van Rotterdam, maar óók daar buiten, trots op mag zijn.

Behoefte aan nog meer toffe Rotterdam tips? Bekijk dan de speciale Rotterdam route die Stijlmeisje heeft uitgestippeld. Uitprinten die hap en gaaaaan!

GROOS Rotterdam
Schiekade 203
info@groos.nl

GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

GROOS- Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  2 x originele (groene) cake recepten voor Moederdag