GoodFood_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Good Food

De laatste jaren worden we haast doodgegooid met boeken over superfoods en andere hippe health diets. Voedingsdeskundige en detox-coach Laurianne Ruhé voegt daar nóg een boek aan toe, met haar boek Good Food zegt zij juist meer duidelijkheid in die ontstane health-overload te brengen. Want door slechts 1 verandering per dag in je voeding door te voeren verander je al gauw heel je eetpatroon en je levensstijl volgens Laurianne.

GoodFood_daily_cappuccino_lifestyle_blog

80/20-regel
Good Food biedt dan ook vooral praktische tips voor een nieuwe lifestyle, zelfs op lastige momenten; zoals wanneer je een borrel of feestje hebt, je onderweg bent, op kantoor zit of uit eten gaat. En voor iedere ongezonde gewoonte krijg je een gezond en vaak nog lekkerder alternatief aangereikt. Ook vertelt Laurianne over de zogenaamde 80/20-regel. Deze regel houdt in dat af en toe een ongezonde uitzondering zorgt voor balans. Als je voor 80 procent gezonde voeding eet mag je echt wel een keer voor 20 procent uitzonderingen maken. Good Food staat kortom boordevol inspiratie, tips en natuurlijk recepten om in 1 maand het beste uit jezelf te halen (en dus ook die eerste maand van het nieuwe jaar meteen gezond van start te laten gaan).

GoodFood_daily_cappuccino_lifestyle_blog

Win het Good Food boek!
Zit jij ook altijd in een oneindige strijd met je dieet en weet je niet wat nu echt goed is voor jouw lichaam? En kan je meestal niet langer dan een maand gezond leven? Give it another try met het Good Food boek! Wij geven namelijk 1 exemplaar weg. Waarom kan jij dit boek gebruiken? Laat het ons weten op de website of op Facebook en start het jaar 2015 100% fris en fruitig!

Lees ook:  Gezonde guilty pleasures bij SNCKBR

 

1 comment on “Good Food

  1. Anita H.

    Ik weet wel het nodige over gezond leven en gezonde voeding en ik mijn eetpatroon is mijns inziens aanzienlijk beter dan dat van de gemiddelde Nederlander. Maar het kan zeker nog beter en vooral gevarieerder. Handvaten zijn te allen tijde welkom. Daarnaast vind ik “dit soort boeken” enorm interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *