Hortus by Doppio - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hortus by Doppio

Wanneer je vaak heen en weer reist met de trein kan je er haast niet aan ontkomen dat je wel eens wat lekkers haalt op het station: ‘s ochtends een kop koffie, een croissantje tussendoor en voor de lekkere trek aan het einde van de dag is het erg moeilijk een vers frietje te weerstaan. Op Centraal Station Utrecht is daar een lekkere, maar gezonde verleiding bijgekomen sinds kort. Maar hoe…?

Hortus by Doppio!

Hortus by Doppio - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hortus by Doppio is de nieuwe pop-up store die te vinden is op Utrecht CS. Alpro en Doppio Espresso hebben hiervoor de handen ineen geslagen. In de tijdelijke zaak kan je een healthy keuze maken door eindeloos te variëren met toppings zoals ambachtelijke granola’s en verschillende superfoods. Je kunt er dus terecht voor een lekkere en voedzame hap tussendoor, powershakes voor een energieboost maar ook voor een kop koffie met Alpro soya melk (of gewone koemelk, dat kan ook).

Hortus by Doppio - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Afgelopen week was ik bij de opening en heb mogen proeven van heerlijke en voedzame healthy stuff. Mijn favoriet was de Powermush. De wat? Een warme trendy porridge uit de UK, met havermout, granola, kaneel en Alpro Soyadrink Original. Heerlijk om een goede bodem mee te leggen en je zo te weren tegen de barre kou.

Hortus by Doppio - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De pop-up store zal de aankomende drie maanden op het CS van Utrecht te vinden zijn en wordt daarna een (gewone) Doppio Espresso Experience to go. Ons advies: loop met een grote boog om de snackkiosk heen (zodat je ook zeker niet ten prooi kan vallen aan de patat-lucht) en vlei je neer in Hortus by Doppio.

Lees ook:  Ahaa koffie is goed voor jou!

Hortus by Doppio
Utrecht Centraal Station
Radboudkwartier 6 kiosk
(Hoog Catherijne, tegenover de Invito)

Hortus by Doppio - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Hortus by Doppio - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Hortus by Doppio - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

4 comments on “Hortus by Doppio

  1. twitter_anniekdh

    Wow die Powermush ziet er echt super uit! Snel een reden bedenken om langs Utrecht Centraal te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *