Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Diervriendelijke fashion

Het nieuwe Spaans modelabel WEDONTKILLANIMALS, of wdontka, komt naar Nederland. De start vindt deze week plaats in een pop-up shop op Stromarkt 15 te Amsterdam. Hier is de wintercollectie van de diervriendelijke kleding verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Vanaf januari 2015 ligt de collectie bij geselecteerde retailers in Nederland.

Achter WEDONTKILLANIMALS zit Susana J. Denia. Respect voor de natuur en haar dieren is haar drijveer; meer nog dan eco- en duurzaamheid die tegenwoordig te pas en te onpas als marketingboodschap wordt ingezet. Met dierenprints als grote inspiratiebron is Denia op zoek gegaan naar de beste alternatieven, mooiste nepvachtjes en printjes om geen dierlijke materialen te hoeven gebruiken voor haar creaties. Dus vind je in de collectie zoveel mogelijk natuurlijke materialen, maar juist geen dons, leer of bont.

wdka_2

wdka_35 wdka_29 wdka_69 wdka_64

0 comments on “Diervriendelijke fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *