Nespresso dessert koffie

Dessert koffie van Nespresso

Je zult niet de enige zijn als je de komende dagen uitgebreid gaat dineren. Na zo’n maaltijd is altijd lekker om een straffe espresso te drinken, een kick om de after dinner dip te voorkomen. Nog leuker wordt het als die koffie in lijn ligt met het diner: Nespresso speelt daar handig op in met enkele specials, of beter de ‘Variations Limited Edition’: Apple Crumble, Chocolate Mint en Hazelnut Dessert.

Review Nespresso cups

Uiteraard zijn dit aparte smaakjes. Daarom is het extra knap van Nespresso dat ze de smaken redelijk herkenbaar hebben gemaakt, zonder heel ver weg van de traditionele espresso te gaan zitten. De chocolate mint is dan nog het meest verwijderd van koffie, door de muntsmaak, maar nog steeds een leuk alternatief. Sowieso leuk gevonden, deze dessert koffies. Je tafelgenoten zullen ze allemaal willen proeven. Ook de cupjes zelf zijn mooi gemaakt, goed design met sierlijke slingers die het bijzondere van deze koffies goed weergeven.

nespresso cup dessert koffie

De smaken zijn niet te overdadig, dat is fijn, maar subtiel genoeg aanwezig. De Apple Crumble heeft een zuurtje, Hazelnut brengt duidelijk noot-tonen mee en in de Chocolate Mint zit een licht muntige afdronk. Nespresso geeft er ook fijne recepten bij om naast de espresso-variant ook complete desserts met de koffie te maken.

Benieuwd naar een uitgebreider testverslag? Bekijk dan de review van onze test-partners van TestHut.

De voorkeuren lopen uiteen, maar we vinden dit wel een leuke vondst. Er zit voor een ieder wel iets bij. Alledrie de koffies hebben een intensiteit van 6, en worden geserveerd als espresso (40ml). Wij weten al wat we drinken de komende dagen.

Lees ook:  Koffie cocktails voor mannen

Kun je niet wachten om je eigen dessert koffie te maken, maar heb je nog geen nespresso-machine in huis? Bekijk dan eens het aanbod van verschillende online stores als bijvoorbeeld Media Markt of een van de vele vergelijkingssites voor een actueel aanbod van de mooiste nespresso apparaten.
Nespresso dessert koffie

Nespresso dessert koffie

0 comments on “Dessert koffie van Nespresso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *