Seven days of feedback - Daily Cappuccino - Lifestyle blog

Seven days of Feedback

Op 3 november 2014 gingen meer dan 100 middelbare scholen een week lang de strijd met elkaar aan onder de noemer Seven days of Feedback, de grootste health challenge van Nederland. In 7 dagen tijd kregen de scholen en kids 7 opdrachten op het gebied van voeding en beweging om ze zo te motiveren tot een gezondere lifestyle.

Door het uitvoeren van onderstaande challenges maakte de middelbare scholen kans op een plekje in de awardshow die gisteren plaats vond:

  • 3- nov – Meat free Monday: een dag zonder vlees
  • 4- nov – Walk on Water: een dag water drinken i.p.v. frisdrank
  • 5- nov – Size Does Matter: een dag halve porties eten
  • 6- nov – Food from da Hood: een dag local food.
  • 7- nov – Supermarkt Survival: een dag natuurlijke ingrediënten.
  • 8- nov – No time to Waste: een dag eten wat je in huis hebt
  • 9- nov – Go Hard or Go Home: doe een 30 minute work-out!

Kinderen motiveren tot meer bewegen en gezonder eten blijft een uitdaging, reden om van de Seven days of Feedback een echte strijd te maken. Online konden de scholen punten winnen door mee te doen aan genoemde challenges. De winnaars van de Seven days of Feedback challenge sloten de week gisteren af met een (neon)awardshow in de Heineken Music Hall, gepresenteerd door ambassadeurs Lieke en Jetteke van Lexmond. Het spektakel werd opgeluisterd doorbekende DJ’s en artiesten zoals Rens Kroes, voetballer Ricardo van Rhijn, Dennis Weening en Mr Polska.

Seven days of feedback - Daily Cappuccino - Lifestyle blog Seven days of feedback - Daily Cappuccino - Lifestyle blog

Het dak ging er gisteren bijna letterlijk vanaf (zie filmpje)! Super-tof te zien dat je kids (toch) zo enthousiast kan krijgen voor een gezondere lifestyle.  Verschillende kinderen lieten ook aan ons weten dat de scholen in de kantine gezonde(re) broodjes verkochten en goedkoop (of zelfs gratis) water verkochten. Keep up the good work Seven Days of Feedback!

Lees ook:  Voor op je must-visit foodlijstje: Gin Neo

0 comments on “Seven days of Feedback

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *