Opel Adam Rocks X Modemusthaves - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Opel X Modemusthaves

Een auto online kopen in een fashion webshop? Klinkt niet als de meest gangbare manier om een auto aan te schaffen, maar sinds gisteren is het mogelijk. Online modeplatform Modemusthaves is namelijk een samenwerking aangegaan met Opel. Het fashionable stadsautootje Opel Adam Rocks (lees onze rij-impressie van dit olijke wagentje hier) is vanaf nu in de webshop te bestellen.

Gisteren werd dit nieuwtje feestelijk gelanceerd in hotspot De Hallen. Speciaal voor deze samenwerking hebben stylist Bastiaan van Schaik, presentatrice Saar Koningsberger en ModeMusthaves founder en eigenaar Elise van Wonderen hun eigen Opel Adam gestyled. Zij waren uiteraard gisteren ook alle 3 aanwezig om ‘hun auto’ te onthullen en de bijpassende outfit die ze bij de auto hadden gekozen.

Wil je de auto leasen dan betaal je een all-in prijs van € 285,- per maand (dit is een vanaf prijs). Je krijgt bij alle drie de auto’s de outfit die Bastiaan, Saar en Elise heeft samengesteld t.w.v. €250,- als extraatje erbij. Hoewel bij de lancering gisteren de auto lichtelijk werd ondergesneeuwd door het fashion-geweld, vinden we het een tof concept en zijn benieuwd of meer automerken het voorbeeld van Opel gaan volgen….

Opel Adam Rocks X Modemusthaves - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Opel Adam Rocks X Modemusthaves - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Opel Adam Rocks X Modemusthaves - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Beste social start-ups
Categories Wheels

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

1 comment on “Opel X Modemusthaves

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *