foodhallem-amsterdam-daily-cappuccino-lifestyle-blog

Foodhallen Amsterdam

Oktober was wel de maand van de opening van de ‘hallen’; begin oktober opende de Markthal Rotterdam haar deuren en sinds 21 oktober kan je terecht in de Foodhallen in Amsterdam. Het concept van de Foodhallen is geïnspireerd door indoor food markets zoals je die misschien wel kent in steden als London (Borough Market), Madrid (Mercado de San Miguel) en New York (Chelsea Market). De nieuwe Amsterdamse culinaire hotspot is gevestigd in een oude tramremise met daarin onder andere 2 restaurants, een bioscoop en bibliotheek.

Het horeca aanbod van de Foodhallen bestaat uit 21 verschillende aanbieders, waaronder Jabugo, Wild Moa Pie en Petit Gateau. Geen voor, hoofd of nagerecht aan een gedekte tafel, maar juist relaxt wandelen (met een wijntje) langs alles wat de Foodhallen te bieden heeft. Streetfood of iets meer haute-cuisine, aan iedere smaak/portemonnee is gedacht.

Openingstijden en adres:
zondag t/m woensdag van 11.00 u tot 20.00 u 
donderdag t/m zaterdag van 11.00 u tot 21.00 u
Hannie Dankbaar Passage 33, Amsterdam

foodhallem-amsterdam-daily-cappuccino-lifestyle-blog

foodhallem-amsterdam-daily-cappuccino-lifestyle-blog foodhallem-amsterdam2 foodhallem-amsterdam-daily-cappuccino-lifestyle-blog

 

Lees ook:  Heldere koffie
Categories Food

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “Foodhallen Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *