ACHTER DE SCHERMEN MET OPEL, CHOUPETTE EN KARL LAGERFELD

Omdat het het recept ’Supermodel op auto’ begon te vervelen heeft modeontwerper en fotograaf Karl Lagerfeld zijn kat Choupette ‘overtuigd’ om mee te werken aan de nieuwe Opel Corsa-kalender voor 2015. Modemisser of briljante combi? Hier alvast een kijkje achter de schermen!

Choupette Lagerfeld voor Opel Corsa

Lagerfeld volgde met zijn camera de harige viervoetige ster, met 42.000 Twitter-volgers en schitterende blauwe ogen, terwijl ze kennismaakte met elk detail van de nieuwe Corsa. Met de fluwelen pootjes op het stuurwiel, een sprong van de motorkap (waren haar nageltjes wel geknipt?) en tijdens een korte pauze in een kinderstoeltje. “Choupette deed het fantastisch, precies zoals ik van een ster verwacht. Ze was ontsChoupette Lagerfeldpannen, of ze zich nu achter het stuur of op het dak van de Opel bevond. Na afloop heeft ze echter twaalf uur geslapen”, aldus Lagerfeld.

De voorbereiding van de fotosessie is op fraaie wijze vastgelegd op video en geeft een blik van het werk achter de schermen. Check de video hier.

Choupette is overigens geen nieuwkomer in de fotostudio. De beroemde kat van Karl Lagerfeld poseerde al voor de cover van de Duitse Vogue, in de armen van supermodel Linda Evangelista.

Choupette Lagerfeld is de tweede kat met een hoofdrol in de campagnes voor de Opel Corsa. In de spot voor de eerste generatie Corsa (1982 – 1993), zit Tom, de antiheld uit de tekenfilms van Tom & Jerry, de muis Jerry achterna, die aan het stuurwiel van de Opel zat. “De vijfde generatie van de Corsa is onlangs gelanceerd. In de afgelopen 32 jaar is de Corsa met talloze supermodellen gefotografeerd. Er was maar één manier om dat op een bijzondere manier te overtreffen: met Choupette”, zegt Tina Müller, Chief Marketing Officer bij Opel.

Lees ook:  Vintage bolides voor je kids

Choupette Lagerfeld voor Opel Corsa

Karl Lagerfeld is een beroemd fotograaf, wiens werk in diverse musea over de hele wereld is tentoongesteld en het onderwerp is van diverse kunstboeken. Hij fotografeerde tal Choupette Lagerfeldvan reclamecampagnes (onder meer Chanel, Fendi en Karl Lagerfeld) en levert geregeld bijdragen aan internationale modebladen. De foto’s die Karl Lagerfeld heeft genomen voor de Corsa-kalender worden begin volgend jaar getoond op een vernissage.

1 comment on “ACHTER DE SCHERMEN MET OPEL, CHOUPETTE EN KARL LAGERFELD

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *