Teague, Nike Design Aircraft for Sports Team Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sportvliegtuig to the max

Een sportarts vertelde me ooit dat het verschil tussen winst en verlies in topsport minder dan 0,01% is. Op de 100 meter sprint tijdens de Olympische Spelen bijvoorbeeld is dit dus minder dan 1/10e van een seconde. Om net die tiende van een tel sneller te zijn dan je tegenstander is het de kunst zo min mogelijk (liefst niets) aan het toeval over te laten.

NIKE is zich van genoemde meer dan bewust en ziet dat innovatie de sleutel tot succes is en investeert daarom jaarlijks miljoenen in product development. Dit jaar sloeg het de handen ineen met Teague design. Samen ontwierpen ze het perfecte vliegtuig voor top-sporters.

Bekende sportteams als de L.A. Lakers, New York Yankees en F.C. Barcelona spelen vaak meerder wedstrijden per week in verschillende tijdzones. Vaak wordt er na de wedstrijd al naar de volgende wedstrijdbestemming gevlogen. Kostbare tijd dus voor herstel voor de atleten. Het vliegtuig is daarom ingericht om de herstelperiode optimaal te kunnen benutten.

Teague, Nike Design Aircraft for Sports Team Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Teague, Nike Design Aircraft for Sports Team Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Teague, Nike Design Aircraft for Sports Team Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Het prototype van het vliegtuig beschikt over ideale slaapplekken die in verbinding staan met de nieuwste NIKE apps, ruimtes voor therapeutisch behandelingen, persoonlijke beeldschermen voor teambesprekingen tot zelfs ijs en compressie dekens voor een optimale bloedsomloop.

NIKE laat met het vliegtuig zien dat het mee kan denken met absolute topsporters. Want in een wereld waar miljoenen worden uitgegeven aan voetballers en basketballers mag een perfecte voorbereiding niet verstoord worden door een vertraagde vlucht of een ongezonde magnetron maaltijd aan boord.

Teague, Nike Design Aircraft for Sports Team Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Teague, Nike Design Aircraft for Sports Team Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Teague, Nike Design Aircraft for Sports Team Travel - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Reddende hand

1 comment on “Sportvliegtuig to the max

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *